Трасиране граници на имот

Притежавате поземлен имот и искате да го разделите или само да установите границите на Вашата собственост и да построите ограда?

Екипът от лицензирани инженер-геодезисти на Геоцентър ще извърши трасиране границите на Вашия имот като идентифицира и маркира точното място, където трябва да се построи оградата.

Описание:

Трасирането е прецизен процес, който определя точното местоположение на границите на поземления имот. За извършването му е необходимо да се осигурят данни от действащата кадастрална карта и подробен устройствен план на територията на имота. Прехвърлянето на информацията от плана (картата) върху земната повърхност се осъществява чрез преки геодезически измервания, при които се маркира местоположението, формата и размерите на имота.

Необходими документи:

  • копие от скица на поземления имот от кадастралната карта (кадастралния план);
  • цветно копие от комбинирана скица (при необходимост);
  • копие от документ за собственост на недвижимия имот.

Дейности:

Измерванията на терен се извършват с високоточни геодезически инструменти, като за маркирането на описващите контура на имота точки се използват дървени колчета, които са с височина около 50 см и стоманени пирони. Изготвя се протокол за трасиране, означаване и координиране, който се подпечатва и подписва от правоспособното и заинтересуваното лице.

Цена:

Цената за извършване на трасиране на границите на имот (обект) се определя по договаряне в зависимост от местоположението, броя на точките за трасиране и сложността на обекта, но стойността на услугата е не по-малка от 200 лв. без вкл. ДДС – за имот в неурбанизирана територия, и от 300 лв. без вкл. ДДС – за имот в урбанизирана територия.

Срок:

Срокът за извършване на трасиране на границите на имот (обект) е до 5 работни дни (р. д.). За изпълнение на бърза услуга – до 3 р. д. договорената стойност на услугата се удвоява.

Последно добавени новини

Последвайте ни

За изготвяне на индивидуално ценово предложение за геодезическо заснемане на Вашия имот (обект) изпратете приложена скица или идентификатор на имота на:
E-mail: office@geocenter-bg.com
или се свържете с нас на:
Мобилен телефон: (+359) 0888 838 773
Тел./Факс: (+359) 02 988 2669
Адрес Офис: 1303, гр. София, ул. „Отец Паисий“ №47, ет. 2

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!