Геоцентър ЕООД

Геоцентър ЕООД е дружество специализирано в извършването на проектантски и консултантски услуги в областта на устройственото планиране, инвестиционното проектиране и геодезията.

Нашата компания

Геоцентър е дружество специализирано в извършването на проектантски и консултантски услуги в областта на геодезията, кадастъра и градоустройството. Главна цел на компанията е предлагане на качествени и бързи продукти и услуги.
В продължение на повече от 15 години Геоцентър създаде уникални решения, които помагат на клиентите да развият идеите и намеренията си.

За Геоцентър

Основана: 2006 г.
Адрес офис: гр. София, ул. „Отец Паисий“ №47, ет. 2
Основна дейност: Геодезия, кадастър, териториално устройство и градоустройство, урбанистични анализи и прогнози, създаване на геопространствени модели, архитектура, пътно проектиране, инвестиционни проучвания на недвижими имоти, извършване на дейности за които се изисква съответния лиценз, консултантски услуги, както и много други.
Екип: Екипът на фирмата се състои от млади и амбициозни хора, които с натрупания през годините опит, вече изграждат новата вълна на инженери-геодезисти и урбанисти в България. В зависимост от договорираните задачи и обема и съдържанието на проектите екипът експерти на Геоцентър нараства до над двадесет високо квалифицирани експерти: инженери – геодезисти, урбанисти, архитекти, ландшафтни архитекти, пътни инженери, инженери – конструктори, електро-инженери, инженери по водоснабдяване и канализация, както и всички останали инженери по техническата инфраструктура, еколози, икономисти, юристи, програмисти и др.
Техническо оборудване и софтуер: За извършване на услугите, предлагани от Геоцентър, фирмата разполага със собствени: офис; над десет работни места, оборудвани с компютри и свързани със съответните периферни устройства – принтери и скенери; широкоформатни плотер, скенер и сгъвачна машина, както и много друга офис техника и обзавеждане. Дружеството притежава и множество съвременни геодезически инструменти като GPS системи, с опция за RTK – работа в реално време, тотални станции, дигитални нивелири и др. На разположение на експертите са два леки автомобила, един от които с повишена проходимост.
Геоцентър има закупени и притежава лицензи за специализираните софтуерни продукти: Autodesk AutoCAD MAP 3D, MKAD, CADIS, TPLAN и др.

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете полетата от формата и ние ще се свържем с Вас при първа възможност.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!